Het ultieme fooddecor voor

Evenementen

EVENEMENTENLOCATIE MET INSPIREREND VERHAAL

In de achtervleugel van de Mauritskazerne vind je de voormalige exercitieloods. Hier ontvang je moeiteloos tot 350 gasten. De evenementenlocatie kreeg een warm-industriële inrichting met bestaande materialen. Lekker circulair. Naast een plenaire zaal vind je er stijlvolle foodcourts waar je kennis maakt met lokale voedselmakers. De Mauritskazerne maakt deel uit van World Food Center. In het hart van de FoodValley, op steenworpafstand van de Veluwe. Dat biedt je ook talloze mogelijkheden voor een programma waarin je de natuurrijke omgeving volop benut. 

Congres

Je gasten stappen binnen in een congreslocatie dat er van buiten nog net zo uitziet als toen het in 1904 gebouwd werd. De plenaire congreszaal biedt je flexibele opstellingsmogelijkheden. Ook zijn er vier subruimtes voor break-outsessies. 

kickoff

De eerste indruk van een nieuw project of campagne is belangrijk. Kies voor een kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne en versterk jouw verhaal!

PRODUCTLANCERING

Lanceer je een nieuwe product of concept? Het inspirerende fooddecor van de Mauritskazerne zorgt voor de perfecte beleving!

RELATIE EVENEMENT

Ontvang je gasten in een industrieel rijksmonument, gelegen in een rustige, groene omgeving. 

hybride EVENT

Laat een deel van jouw gasten online aanhaken. Met state-of-the-art livestreamfaciliteiten missen ze niets van jouw evenement.

Een rijksmonument als decor voor jouw evenement

De Mauritskazerne is tussen 1904 en 1906 gebouwd in neo-renaissancestijl. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze congreslocatie een unieke uitstraling. De industriële look wordt versterkt door het interieur van voornamelijk hergebruikte materialen. De kazerne maakt indruk, je kunt hier in stijl evenementen tot 350 gasten organiseren. In kleinere groepen uit elkaar? Daarvoor hebben we 4 flexibel inzetbare subruimtes beschikbaar.

Deze evenementenlocatie in Ede heeft niet alleen een inspirerend verleden maar ook een verhaal voor de toekomst. Wat je eet en drinkt komt namelijk van boeren, bakkers en andere foodproducenten uit de regio FoodValley. Lekker, eerlijk, duurzaam, circulair én futureproof.