Tasting
Room

Ervaar food op een ongekende manier

Video afspelen

State-of-the-art
demonstratie-keuken

Video afspelen

Een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting? Of zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessie met een testpanel organiseren? In de Tasting Room worden al je zintuigen geprikkeld tijdens een unieke foodbeleving.

“Een tasting experience
die al je zintuigen prikkelt.”

Een wereld aan
foodmogelijkheden

Ervaar wat de invloed van geur en kleur is op je smaakbeleving. Test smaakpapillen met blinde proeverijen of voedselkennis met een foodquiz. Presenteer nieuwe voedselproducten, haal feedback op bij een testpanel of verras je relaties met een demonstratie door een bekende chef-kok.

Ervaar food op een ongekende manier

live cooking 

krijgt een
nieuwe dimensie

Je collega’s, klanten of relaties zitten er rond de twee luxe, geschakelde kookeilanden. Zo kan je ze optimaal betrekken bij het bereiden van gerechten. Laat ze meekijken in de pannen, proeven, ruiken en voelen. Zo beleven ze elke stap van je programma op een intense manier.

360º experience

De Tasting Room is voorzien van een 360°-videowall. Hiermee ervaar je de wereld van ons eten tijdens één van onze tastings.

mise en place

Naast de Tasting Room bevindt zich een koelcel en een compacte horecakeuken met spoelstraat. Zo kan je uit het zicht alle voorbereidingen voor jouw programma treffen.

Ervaar food op een ongekende manier

updates & tips voor jouw event

Delinuts vergadert in (food)stijl: lees hun ervaringen over de Sweet Room

Delinuts BV in Ede ging voor hun managementteam vergadering op zoek naar een externe vergaderruimte.

Alliantie Voeding in de Zorg organiseert een succesvol congres in de Mauritskazerne!

Het landelijk congres van Alliantie Voeding in de Zorg in de Mauritskazerne was een succes! Dit jaarlijkse congres werd voor het eerst op een externe locatie georganiseerd. Benieuwd naar de reden en hoe ze bij de Mauritskazerne terecht zijn gekomen? Margot de Regt, Projectleider kennisdisseminatie, vertelt hier graag meer over. Margot werkt aan verschillende projecten […]

Sluit jouw vergadering af met een tasting

Wil je op een inspirerende manier vergaderen of je teamdag verrijken met een bijzondere beleving? In de Mauritskazerne combineer je jouw meeting met een tasting experience die alle zintuigen prikkelt. Restaurant meets bioscoopDe tasting experience vindt plaats in de Tasting Room van de Mauritskazerne. Een unieke ruimte die je nog nooit eerder gezien hebt. Het […]