Vergaderen

Vergader in een RIJKSMONUMENT met foodthema

Overleg in de Mushroom, brainstorm in de Sweetroom, houd je strategische sessie in de Potatoroom of ga lekker actief aan de slag in de Chefsroom. Met vier vergaderruimtes in foodstyle is jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Je boekt de vergaderruimtes per dag en stelt zelf je foodarrangement samen, met veel lokale keuzes. Ontdek ook de lekkerste vergaderplek van Nederland.

Uniek in Nederland

Tasting­room

Kies uit één van onze arrangementen of zet je eigen programma neer.

Sweet room

Van gebak tot snoep; deze vergaderruimte neemt je mee in de wereld van de lekkerste guilty pleasures…

Potato room

Hij lijkt oer-Hollands, maar schijn bedriegt. In deze vergaderruimte duik je in het verhaal van de aardappel.

Mush room

We kennen allemaal de champignon en cantharel, maar there’s a lot more than meets the eye. Welkom in een vergaderruimte die helemaal draait om de paddenstoel!

Chef's Room

Stap binnen in ons foodatelier en ga zelf aan de slag met food. Perfect voor workshops of een actieve vergadersessie. Inspiratie nodig? Trek één van de foodboeken uit de kasten!

Stel je eigen food-arrangement samen

Natuurlijk zorgen we dat het je tijdens jouw vergadering aan niets ontbreekt. Van koffie en thee met wat lekkers tot een verse lunch met producten van lokale voedselmakers; stel met behulp van ons Foodbook een foodarrangement op maat samen. Je kunt ook met jouw collega’s of gasten à la carte lunchen in de lunchroom.