VERGADERARRANGEMENTEN

Lekker lokaal
eten en Drinken tijdens jouw vergadering

Goed eten en drinkt. Dat geeft energie aan jouw meeting. Daarom zorgen we dat het jou en je collega’s, klanten of relaties aan niets ontbreekt tijdens een vergadering in de Mauritskazerne.

Blijf scherp met onbeperkt koffie, thee en water. Trakteer jezelf op onze huisgemaakte worteltaart. Puur brainfood… Of vul jouw vergadering aan met een luncharrangement, borrelarrangement of tasting experience. Vergaderen was nog nooit zo lekker!

Super vers en a la carte!

Vergader­arrangement met lunch

Work hard, lunch hard! Schuif tussen 12.00 en 13.00 uur aan in de lunchroom van de Mauritskazerne, waar onze chefs verse soepen, salades en broodjes voor je bereiden. Natuurlijk gemaakt met de beste producten van lokale voedselmakers. Waar heb jij zin in vandaag?

Drinks & Bites van eigen bodem

vergader­arrangement met borrel

De beste ideeën en mooiste ontmoetingen? Die ontstaan altijd na de vergadering. Mis ze niet en verleng je meeting met een borrelarrangement (1 uur). Wij zetten de drankjes alvast koud en serveren je luxe, ambachtelijke mini-snacks van Nederlandse bodem. 

geef je meeting een foodboost

Vergader­arrangement met tasting experience

Duik in de wereld van o.a. superfoods, kaas of fermentatie tijdens een verrassende proeverij van 20 minuten. Terwijl je proeft maak je via de 360° videowall kennis met de voedselmakers. De perfecte break of afsluiter van jouw vergadering! Welke tasting kies jij?

vergaderlocatie in foodstyle

wanneer kom jij vergaderen bij de mauritskazerne?

Vergader in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room of kom co-creëren in de Chef’s Room; je vindt in de Mauritskazerne verschillende vergaderruimtes in foodstyle. Reserveer snel en gemakkelijk online jouw volgende vergaderlocatie, met een van de bijpassende vergaderarrangementen.

Minder voedselkilometers

Het lekkerste van dichtbij tijdens jouw vergadering

Terwijl jij vergadert, halen wij de lekkerste producten bij voedselmakers in de omgeving. Neem bijvoorbeeld ons boerenbrood. Dat is handgevormd en gebakken op een steenvloer. Samen met de biologische Remeker-kaas van Jerseykoeien is het een echte lunchtopper! 

En zo kennen we nog veel meer boeren, brouwers, bakkers en andere voedselmakers die gaan voor de beste smaak en werken met respect voor mens, dier en milieu. Altijd uit de buurt en lekker lokaal. Wat je eet en drinkt heeft dus geen wereldreis afgelegd. Dat scheelt heel veel voedselkilometers!