Actie: 10 + 1 Strippenkaart

Kom vergaderen in de Mauritskazerne

Jouw volgende vergadering in een rijksmonument? Wees welkom bij de Mauritskazerne en profiteer van onze vergaderactie! Koop een strippenkaart van 10 vergaderingen en ontvang de 11e vergadering GRATIS!

Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Je boekt de vergaderruimtes per dag en stelt zelf je foodarrangement samen, met veel lokale keuzes.

Ga voor inspiratie

Vergaderen in Ede

Vergader in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Met vier vergaderruimtes in foodstyle is jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. 

Lekker lokaal

Vergaderarrangementen

Ook culinair gezien mag er aan jouw vergadering niks ontbreken. Ga voor onze heerlijke worteltjescake voor een goede start, sluit aan bij ons overheelijke lunchbuffet of sluit je vergadering af met een onvergetelijke 360º tasting!

Veelgestelde vragen

Vergader je regelmatig buiten de deur? Maak dan gebruik van onze strippenkaart! Je krijgt hierbij de zaalhuur van de 11de vergadering helemaal gratis! Je claimt je strippenkaart al voor € 3.500!

De strippenkaart schaf je eenvoudig aan via onze webshop. Je ontvangt vervolgens een mail om je account aan te maken. Daar koppelen we je strippenkaart aan. Door in te loggen met je account, boek je eenvoudig online je vergaderingen.

Ja, wij bieden uitgebreide cateringopties om je vergadering compleet te maken. Van koffie en thee met wat lekkers tot een verse lunch met producten van lokale voedselmakers in onze lunchroom. We zorgen dat het je tijdens jouw vergadering aan niets ontbreekt!

De Mauritskazerne beschikt over parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met meerdere bus- en treinverbindingen in de nabije omgeving. We adviseren je om van tevoren de beste route te plannen voor een soepele aankomst.

Natuurlijk, je kan je vergadering annuleren of de reservering wijzigen. We raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat wij je verder kunnen helpen met de aanpassingen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 – 00 015 06 of door te mailen naar info@mauritskazerne.nl.