Sluit jouw vergadering af met een tasting

Wil je op een inspirerende manier vergaderen of je teamdag verrijken met een bijzondere beleving? In de Mauritskazerne combineer je jouw meeting met een tasting experience die alle zintuigen prikkelt.

Restaurant meets bioscoop
De tasting experience vindt plaats in de Tasting Room van de Mauritskazerne. Een unieke ruimte die je nog nooit eerder gezien hebt. Het is als het ware een restaurant en bioscoop ineen. Je zit rond een eiland en kijkt mee terwijl een chef-kok live een driegangendiner voor je klaarmaakt met onder meer Veluwse haantjes en huisgekweekte oesterzwammen. Dat wordt smullen!

Verrijk je smaak én voed je kennis
Ondertussen ontmoet je de boeren en andere voedselmakers achter de gerechten op je bord. Dat doe je via de enorme videowall die 360 graden om je heen loopt. Maak bijvoorbeeld kennis met vertical superfoods, neem een kijkje in een fungi farm en vlieg mee met de honingbij. Luisteren, kijken, ruiken, voelen en proeven: je doet het allemaal tegelijk, waardoor (samen) eten een totaal nieuwe dimensie krijgt. 

Tasting Room | © Tycho Müller 

De Tasting Room voor jouw bedrijf of organisatie
De tasting experience duurt twee uur. Je kunt aanschuiven met maximaal 38 relaties, klanten of medewerkers. Wil je met een groter gezelschap genieten van deze bijzondere smaakbeleving? Dan organiseren we graag twee sessies voor jouw bedrijf of organisatie. Wees er wel snel bij, want de capaciteit is beperkt en de experience populair! 

Boek ook los of zet een eigen concept neer
Met de tasting experience sluit je jouw vergadering, brainstorm, strategische sessie of andere zakelijke meeting in stijl af. Wil je de tasting experience los boeken? Of een eigen concept neerzetten in onze Tasting Room? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken. We kijken graag samen hoe we jouw relaties, klanten of medewerkers een unieke smaakbeleving kunnen geven. 

 
Tasting Room | © Tycho Müller 

 

 

Gerelateerde artikelen

Delinuts vergadert in (food)stijl: lees hun ervaringen over de Sweet Room

Alliantie Voeding in de Zorg organiseert een succesvol congres in de Mauritskazerne!

Altijd duurzaam eten op jouw event