Eindejaarsevenement – Organiseer je eindejaarsfeest!

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren! 

Knallend het jaar uit
Successen vieren doe je samen! En wat is er nou mooier dan het jaar afsluiten met een spetterend evenement voor personeel en/of relaties? Begin op tijd met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je diner of kerstfeest nu met collega’s of met relaties viert; in de schitterende omgeving van evenementenlocatie de Mauritskazerne in Ede wordt het een gegarandeerd een succes! Goed om te weten; in de Mauritskazerne wordt alleen gewerkt met lokale streekproducten. Je evenement wordt dus voorzien een hoogstaande foodbeleving bestaande uit de lekkerste hapjes uit de streek.

Een boost voordat het jaar begonnen is
Na een ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Om er vervolgens gezamenlijk een gezellige avond van te maken! Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit als bijvoorbeeld een sfeertent op het buitenterrein? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor jouw eindejaarsevenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

10 redenen voor een evenement in de Mauritskazerne

  • Monumentale en duurzame evenementenlocatie 
  • Industrieel interieur van hergebruikte materialen 
  • Rustige, groene omgeving 
  • Groepen van 25 tot 600 personen 
  • 12 flexibel inzetbare subruimtes 
  • Moderne technische faciliteiten 
  • Foodbeleving met streekproducten uit de FoodValley 
  • Centraal in Nederland, goed bereikbaar 
  • Op slechts 500 meter van Station Ede-Wageningen 
  • Parkeren op loopafstand

Gerelateerde artikelen

Delinuts vergadert in (food)stijl: lees hun ervaringen over de Sweet Room

Alliantie Voeding in de Zorg organiseert een succesvol congres in de Mauritskazerne!

Sluit jouw vergadering af met een tasting