Ontdek het nieuwe concept van de Mauritskazerne

Vanaf deze zomer is de Mauritskazerne in Ede getransformeerd naar een foodontmoetingsplek voor foodbedrijven, organisaties en overheden. Met een thematisch foodconcept, waarin beleving de hoofdrol speelt, is dit een unieke plek om te werken, te vergaderen, te proeven en te ontmoeten. Hoe ziet het nieuwe concept er precies uit? We vertellen je er in deze blog graag meer over!

Werken
Graag een keer ergens anders werken? De Mauritskazerne biedt lichte en moderne flexplekken aan met professionele bureaustoelen en werkplekdividers. Een ideale werkomgeving voor het opdoen van inspiratie. Geconcentreerd werken of samen met andere foodprofessionals? Het is allemaal mogelijk!

Maurits-Kazerne-LR-Web-39 (1)
Mauritskazerne Next Venue juli'22 LR-36 (1)

Vergaderen
Met vier vergaderruimtes, met ieder zijn eigen foodthema, is jouw vergadering in ons Rijksmonument een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Overleg in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Vergaderruimtes zijn per dag te boeken waarbij je je eigen foodarrangement kunt samenstellen met veel lokale keuzes. Kom jij de lekkerste  vergaderplek van Nederland ontdekken?

Proeven
Een frisse break tijdens je vergadering of juist een prikkelende afsluiting? Dit kun je ervaren in onze state-of-the-art demonstratiekeuken: de Tasting Room. In de Tasting Room worden al je zintuigen geprikkeld tijdens een unieke foodbeleving. Ervaar de wereld van ons eten met één van onze tastings met een 360°-video. Ook is de Tasting Room geschikt voor als je zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessies met een testpanel wilt organiseren.

Maurits-Kazerne-LR-Web-51 (1)
Mauritskazerne Next Venue juli'22 LR-2 (1)

Ontmoeten
Een congres, productlancering, kick-off of relatiedag? Ontmoet elkaar in onze Oyster Room! Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Van foodart tot foodcourts en foodinfodisplays; de Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst. Liever je evenement of bijeenkomst online hosten? Kies dan voor de plug-and-play Broadcast Room (studio). Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll! 

 Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee! Bel 088 00 015 06, stuur een mail naar info@mauritskazerne.nl of stel direct jouw offerte samen via onze website. Wie weet tot snel!

Gerelateerde artikelen

Sluit jouw vergadering af met een tasting

Altijd duurzaam eten op jouw event

Mauritskazerne ontvangt energielabel A++++