Foodbedrijven opgelet! Drie ideeën om je vergadering een nieuw leven in te blazen

Vergaderen saai? Absoluut niet! Ga voor een unieke manier van vergaderen waar collega’s nog lang over zullen napraten. Niet alleen de locatie, maar ook onze ruimtes zijn bepalend voor de productiviteit tijdens jouw vergadering. Ga eens voor wat anders! Wat dacht je van een Rijksmonument volledig ingericht in de foodthema? En dan niet in een standaard vergaderopstelling, maar een ruimte waar al je zintuigen worden geprikkeld?

De Tasting Room, Chef’s Room en onze andere vergaderruimtes geven jouw vergadering een onvergetelijke experience die inspiratie en creativiteit aanwakkeren. Dit maakt de Mauritskazerne de ideale plek om te vergaderen op een unieke manier. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Onze state-of-the-art demonstratiekeuken: Tasting Room

Kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessies met een testpanel organiseren? Maak dan kennis met de Tasting Room waar al je zintuigen worden geprikkeld tijdens een unieke foodbeleving. Ervaar de wereld van ons eten met één van onze tastings met een 360°-video. Ook is de Tasting Room geschikt voor als je zelf een kookdemonstratie, productlancering, proeverij of sessies met een testpanel wilt organiseren. De mogelijkheden in de Tasting Room zijn eindeloos!

Naast de Tasting Room bevindt zich een koelcel en een compacte horecakeuken met spoelstraat. Zo kan je uit het zicht alle voorbereidingen voor jouw programma treffen.

Maurits-Kazerne-LR-Web-51
Maurits-Kazerne-LR-Web-30

Actief vergaderen in onze Chef’s Room
Ga voor een actieve vergadersessie in de Chef’s Room! Stap binnen in ons foodatelier met hoge tafels en barkrukken en ga zelf aan de slag met food. Leuker dan alleen maar zitten, kijken en luisteren, niet waar? Ons foodatelier leent zich perfect voor workshops of een actieve vergadersessie tot 30 personen. Inspiratie nodig? Trek één van de foodboeken uit de kasten of bekijk onze foodvideo’s!

Inspirerende vergaderruimtes in foodstyle
Naast de Tasting Room en Chef’s Room hebben we ook nog andere inspirerende vergaderruimtes, met ieder zijn eigen foodthema. Geschikt voor overleggen, brainstormsessies en strategische sessies. Kies bijvoorbeeld voor de Sweet Room, Potato Room of Mush Room. De naam verklapt al veel, maar kom jij het hele verhaal hierachter zelf ontdekken?

Wil jij bij ons vergaderen?Dit kan! Stel nu zelf gemakkelijk jouw eigen offerte samen via onze website. Bij vragen helpen we jou graag door te bellen naar 088 00 015. Zien we jou snel?

Gerelateerde artikelen

Sluit jouw vergadering af met een tasting

Altijd duurzaam eten op jouw event

Mauritskazerne ontvangt energielabel A++++