Vergaderen

Vergaderruimtes in Ede in een rijksmonument met foodthema

Vergader in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Met vier vergaderruimtes in foodstyle is jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Je boekt de vergaderruimtes per halve dag en stelt zelf je foodarrangement samen, met veel lokale keuzes. Ontdek ook de lekkerste vergaderplek van Nederland.

Vergaderruimte Sweet Room

Van gebak tot snoep; deze vergaderruimte neemt je mee in de wereld van de lekkerste guilty pleasures…

Vergaderruimte Potato Room

Hij lijkt oer-Hollands, maar schijn bedriegt. In deze vergaderruimte duik je in het verhaal van de aardappel.

Vergaderruimte Mush Room

We kennen allemaal de champignon en cantharel, maar there’s a lot more than meets the eye. Welkom in een vergaderruimte die helemaal draait om de paddenstoel!

Vergaderruimte Chef's Room

Stap binnen in ons foodatelier en ga zelf aan de slag met food. Perfect voor workshops of een actieve vergadersessie. Inspiratie nodig? Trek één van de foodboeken uit de kasten!

Vergaderzaal Oyster Room

Zoek je een inspirerend decor voor een wat kleiner gezelschap? De Oyster Room biedt je veel comfort,  luxe faciliteiten en natuurlijk een interieur met stijlvolle foodaccenten.

Broadcastroom studio

Wil je een webinar of een online talkshow hosten? Welkom in de plug-and-play broadcastroom. Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Boek de tastingroom
na jouw vergadering

Boek de tastingroom na jouw vergadering

Stel je eigen food-arrangement samen

Natuurlijk zorgen we dat het je tijdens jouw vergadering aan niets ontbreekt. Van koffie en thee met wat lekkers tot een verse lunch met producten van lokale voedselmakers. Je kunt ook met jouw collega’s of gasten à la carte lunchen in de lunchroom.