Vergaderruimtes in Ede in een rijksmonument 
met foodthema

Vergaderen in foodstyle

Vergaderen in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Met vier vergaderruimtes in foodstyle is jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. Je boekt de vergaderruimtes per dag en stelt zelf je foodarrangement samen, met veel lokale keuzes.

 

Ontdek ook de lekkerste vergader­locatie van Nederland.

Vergaderruimte

Sweet room

Van gebak tot snoep; deze vergaderruimte neemt je mee in de wereld van de lekkerste guilty pleasures…

Vergaderruimte

Potato room

Hij lijkt oer-Hollands, maar schijn bedriegt. In deze vergaderruimte duik je in het verhaal van de aardappel.

Vergaderruimte

Mush Room

We kennen allemaal de champignon en cantharel, maar there’s a lot more than meets the eye. Welkom in een vergaderruimte die helemaal draait om de paddenstoel!

Vergaderruimte

Chef's room

Stap binnen in ons foodatelier en ga zelf aan de slag met food. Perfect voor workshops of een actieve vergadersessie.
Inspiratie nodig? Trek één van de foodboeken uit de kasten!

Vergaderruimte

oyster room

Zoek je een inspirerend decor voor een wat kleiner gezelschap? De Oyster Room biedt je veel comfort,  luxe faciliteiten en natuurlijk een interieur met stijlvolle foodaccenten.

Studio

Broadcast Room

Wil je een webinar of een online talkshow hosten? Welkom in de plug-and-play broadcastroom. Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Stel je eigen food- arrangement samen

Natuurlijk zorgen we dat het je tijdens jouw vergadering aan niets ontbreekt. Van koffie en thee met wat lekkers tot een verse lunch met producten van lokale voedselmakers. Je kunt ook met jouw collega’s of gasten à la carte lunchen in de lunchroom.

Je kunt met jouw collega’s of gasten ook à la carte lunchen in de lunchroom. 

360º Tasting experience

Een unieke ervaring na jouw vergadering

Een frisse break of prikkelende afsluiting van jouw vergadering? Laat dan al je zintuigen prikkelen in onze Tasting Room. Terwijl je geniet van de lekkerste lokale gerechten, ga je op een 360°-reis door de wereld van eten. Maak kennis met vertical superfoods, neem een kijkje in een fungi farm of vlieg mee met de honingbij. Een unieke ervaring voor jou en je collega’s of zakenrelaties!

360º Tasting experience

Boek de tastingroom na jouw vergadering

Video afspelen

Proeven in de Mauritskazerne is een tasting experience die al je zintuigen prikkelt. Luister, kijk, ruik, voel en proef; maak je klaar voor smaakbeleving op je bord en een vleugje visuele magie.

Veelgestelde vragen

De kosten voor het huren van een vergaderruimte in de Mauritskazerne beginnen vanaf € 175 per halve dag. De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van de vergaderruimte, de duur van de vergadering en eventuele aanvullende diensten zoals catering of technische ondersteuning. Voor een offerte op maat kun je het beste even contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar wat je precies nodig hebt.

Ja, we hebben speciale kortingen voor onze gasten die voor een langere periode bij ons willen vergaderen. We vertellen je graag meer over onze tarieven en hoe we een aanbod op maat kunnen samenstellen dat perfect bij je past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ja, wij bieden uitgebreide cateringopties om je vergadering compleet te maken. Van koffie en thee met wat lekkers tot een verse lunch met producten van lokale voedselmakers in onze lunchroom. We zorgen dat het je tijdens jouw vergadering aan niets ontbreekt!

De Mauritskazerne beschikt over parkeergelegenheid voor alle bezoekers. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met meerdere bus- en treinverbindingen in de nabije omgeving. We adviseren je om van tevoren de beste route te plannen voor een soepele aankomst.

Natuurlijk, je kan je vergadering annuleren of de reservering wijzigen. We raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat wij je verder kunnen helpen met de aanpassingen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 088 – 00 015 06 of door te mailen naar info@mauritskazerne.nl.