Wil je een goede indruk achterlaten bij je relaties met een inspirerend evenement? Kies voor de Mauritskazerne in Ede. Hier vind je alle ruimtes en faciliteiten die jij nodig hebt voor een geslaagde relatie evenement.

Een relatie evenement in de Mauritskazerne.

Een geslaagd relatie evenement

Je gasten stappen binnen in een schitterende evenementenlocatie, waar ze ontvangen worden met de lekkerste hapjes en drankjes die de regio FoodValley te bieden heeft. Voor het hoofdprogramma stappen we de plenaire zaal in. Of je nu gaat voor presentaties, optredens, demonstraties of een mix van activiteiten; we creëren een setting die helemaal aansluit bij jouw programma. Rond de plenaire zaal vind je 7 historische subruimtes. Handig als je in kleine groepen de diepte in wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Duurzaam interieur

Kies je voor de Mauritskazerne? Dan kun je jouw gasten een inspirerend verhaal vertellen. Niet alleen de kazerne zelf kreeg namelijk een tweede leven. Ook het industriële interieur bestaat bijna volledig uit hergebruikte materialen. Een mooi voorbeeld zijn de zeecontainers die als eyecatcher in de congresruimte staan. Ze waren jarenlang het decor van een Rotterdams pop-up restaurant. Nu laten we jou in de zeecontainers kennismaken met de beste streekproducten die de regio FoodValley te bieden heeft.

Een relatie evenement in de Mauritskazerne.

Samen de beste keuze maken?

Wil je meer informatie ontvangen over de Mauritskazerne of ben je op zoek naar advies voor de perfecte invulling van jouw relatie evenement? Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!