360° TASTING EXPERIENCE

Met collega's, klanten of relaties

Video afspelen

Foodbeleving die alle zintuigen prikkelt

Video afspelen

Tijdens een tasting experience duik je in de wereld van ons eten. Je zit met collega’s, klanten of relaties rond twee geschakelde kookeilanden in de tastingroom. Daar worden live gerechten voor jullie klaargemaakt. Met kleine proeverijen verkennen we de grenzen van je smaakpapillen. Ondertussen ontmoet je via de 360° videowall de voedselmakers achter de gerechten op je bord. Luister, kijk, voel en proef; alle zintuigen worden geprikkeld. Ben jij klaar voor een vleugje visuele foodmagie?

“Perfect als break tijdens een vergadering, workshop of presentatie.”

Welke tasting kies jij?

Er zijn zeven tastings beschikbaar. Duik bijvoorbeeld in de wereld van vertical superfoods of kijk mee bij het bijzondere proces van fermentatie. Ga op een smaakreis langs prijswinnende Jersey-kazen, verschillende soorten honing of ambachtelijke kloosterbieren met een moderne twist. Verken de Drentse koolzaadvelden in de olie tasting. En kip ken je, maar heb je wel eens een lokale haan uit Voorthuizen geproefd? Elke tasting is een mini-foodreis door de rijke wereld van ons eten. Een tasting duurt zo’n 20 minuten.

Welke tasting kies jij?

Er zijn zeven tastings beschikbaar. Duik bijvoorbeeld in de wereld van vertical superfoods of kijk mee bij het bijzondere proces van fermentatie. Ga op een smaakreis langs prijswinnende Jersey-kazen, verschillende soorten honing of ambachtelijke kloosterbieren met een moderne twist. Verken de Drentse koolzaadvelden in de olie tasting. En kip ken je, maar heb je wel eens een haantje geproefd? Elke tasting is een mini-foodreis door de rijke wereld van ons eten. Een tasting duurt zo’n 20 minuten.

Avondvullende zakelijke diner experience

Smaakt zo’n tasting naar meer? Trakteer je medewerkers, klanten of zakenrelaties dan ook eens op onze diner experience. Jullie krijgen in de tasting room een driegangendiner met bijpassende wijnen geserveerd. Maak kennis met microgreens uit een urban farm, stap via de videowall in een stal waar ook de hanen een goed leven leiden en vlieg voor het dessert mee met de honingbij. Een uniek avondje uit vol smaak, kennis én inspiratie. Dit diner experience duurt 2 uur.

Avondvullende zakelijke diner experience

Smaakt zo’n tasting naar meer? Trakteer je medewerkers, klanten of zakenrelaties dan ook eens op onze diner experience. Jullie krijgen in de tasting room een driegangendiner met bijpassende wijnen geserveerd. Maak kennis met microgreens uit een urban farm, stap via de videowall in een stal waar ook de haantjes een goed leven leiden en vlieg voor het dessert mee met de honingbij. Een uniek avondje uit vol smaak, kennis én inspiratie. De diner experience duurt 2 uur.

“Unieke foodbeleving die alle zintuigen prikkelt”

Creëer jouw eigen tasting experience

Wil je jouw medewerkers, klanten of relaties een eigen foodbeleving bieden? Ook dat kan. Je kunt de Tasting Room namelijk exclusief huren voor jouw organisatie of bedrijf. Gebruik de videowall en de twee luxe, geschakelde kookeilanden voor bijvoorbeeld een productpresentatie, een testpanel of een kookdemonstratie. Ook de koelcel en de compacte horecakeuken met spoelstraat naast de Tasting Room staan tot jouw beschikking.

“Moderne demonstratiekeuken in een foodthemaomgeving”

mise en place

Naast de Tasting Room bevindt zich een koelcel en een compacte horecakeuken met spoelstraat. Zo kan je uit het zicht alle voorbereidingen voor jouw programma treffen.

Ontmoet onze lokale voedselmakers

Voor onze tasting experiences werken we samen met Nederlandse voedselmakers. Want dichtbij is zoveel lekkers te halen! Bovendien scheelt het veel voedselkilometers, wel zo duurzaam. Benieuwd naar de boeren? Maak alvast kennis met Peter uit Lunteren, die samenwerkt met de natuur om de lekkerste kazen te maken. Of neem Geert uit Zuidwolde. Als je zijn koolzaadolie hebt geproefd, laat je olijfolie voortaan staan.

Peter uit Lunteren

Geert uit Zuidwolde

Ontmoet onze lokale voedselmakers

Voor onze tasting experiences werken we samen met Nederlandse voedselmakers. Want dichtbij is zoveel lekkers te halen! Bovendien scheelt het veel voedselkilometers. Benieuwd naar de boeren? Maak alvast kennis met Peter uit Lunteren, die samenwerkt met de natuur om de lekkerste kazen te maken. Of neem Geert uit Zuidwolde. Als je zijn koolzaadolie hebt geproefd, laat je olijfolie voortaan staan.

Peter uit Lunteren

Geert uit Zuidwolde