Bij de presentatie van een nieuw product, een nieuwe dienst of nieuw concept past een indrukwekkende locatie zoals de Mauritskazerne. Deze industriële en duurzame locatie geeft je evenement met een productlancering net even dat beetje extra’s.

Productlancering evenement in de Mauritskazerne.

Een geslaagde productlancering

Voor jouw productlancering kun je kiezen voor een setting in de plenaire ruimte, waarbij alle modernste technische faciliteiten aanwezig zijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je nieuwe product intiemer te presenteren door gebruik te maken van de verschillende historische subruimtes. Wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om je publiek te verrassen. Kortom; alles is mogelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Lokale streekproducten

Tussendoor zorgen we natuurlijk dat jouw gasten niets tekort komen. Zo zijn er in de lounge verschillende stands te vinden waar lokale boeren gerechten bereiden voor jouw gasten. We serveren jouw gasten hapjes, een lunch of diner met de beste ingrediënten uit de streek. Wat er op je bord ligt heeft dus geen duizenden kilometers afgelegd en is vers, gezond én duurzaam. Weten wat je eet en drinkt. Dat geeft een extra dimensie aan de beleving van jouw evenement. 

Productlancering evenement in de Mauritskazerne.

Samen de beste keuze maken?

Wil je meer informatie ontvangen over de Mauritskazerne of ben je op zoek naar advies voor de perfecte invulling van jouw productlancering evenement? Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!