Ontmoeten

Het ultieme decor voor jouw volgende
evenement

Organiseer een congres, productlancering, kick-off, relatiedag of online evenement in een Rijksmonument dat één en al food ademt. Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food.

Van foodart tot foodcourts; de Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst. Tijdens je evenement serveren we volop streekproducten uit de FoodValley en delen we graag foodstory’s. Zo tillen we de beleving van jouw evenement naar een nieuw niveau!

Evenementenhal

Alle ruimte voor jouw verhaal

In de voormalige exercitieloods van de Mauritskazerne ontvang je moeiteloos tot 350 gasten. Je beschikt over een plenaire zaal met naastgelegen foodcourts. Ook zijn er verschillende subruimtes beschikbaar voor break-out sessies.

Vergaderruimte

oyster room

Zoek je een inspirerend decor voor een wat kleiner gezelschap? De Oyster Room biedt je veel comfort,  luxe faciliteiten en natuurlijk een interieur met stijlvolle foodaccenten.

Foodbeleving

Het lekkerste van dichtbij

Bijna alles wat we jouw gasten serveren tijdens je congres of bedrijfsfeest, komt uit de regio. Neem bijvoorbeeld ons boerenbrood. Dat is handgevormd en gebakken op een steenvloer. Samen met de biologische Remeker-kaas van Jerseykoeien is het een echte lunchtopper! 

Ook de dinerarrangementen zijn geïnspireerd door het beste wat de FoodValley-regio te bieden heeft. En je proost met een heerlijke biologische rosé uit Wekerom. Wat je eet en drinkt heeft dus geen wereldreis afgelegd en is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.