Successen vieren, terugblikken en vooruitkijken: dat doe je natuurlijk samen! Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsbijeenkomst te organiseren! 

Alle ruimte voor jouw evenement in onze

Evenementenhal

In de voormalige exercitieloods van de Mauritskazerne ontvang je moeiteloos tot 350 gasten. Je beschikt over een plenaire zaal met naastgelegen foodcourts. Ook zijn er verschillende subruimtes beschikbaar voor break-out sessies.

Sluit het jaar af in een rijksmonument

Jouw eindejaarsevenement in een rijksmonument dat één en al food ademt? Welkom in de Mauritskazerne in Ede! Een bijeenkomst is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar en vooruit te blikken op komend jaar. Of je je eindejaarsborrel of kerstfeest nu met collega’s of met relaties viert; bij de Mauritskazerne wordt het sowieso een gezellige afsluiting! Tijdens je evenement serveren we volop streekproducten uit de FoodValley en delen we graag foodstory’s. Zo tillen we de beleving van jouw evenement naar een nieuw niveau!

Geef het nieuwe jaar een boost!

Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Om er vervolgens gezamenlijk een gezellige afsluiting van te maken! Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW EINDEJAARSEVENEMENT?

Jaar op jaar hebben we weer prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Ben jij nog opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!