Je hebt hard gewerkt aan een nieuwe bedrijfsstrategie, project of campagne. Daarmee wil je graag een goede eerste indruk maken, dit bepaalt namelijk voor een groot deel of je jouw stakeholder meekrijgt. Kies voor een inspirerende kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne!

Kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede.

Een geslaagde kick-off bijeenkomst

Je gasten stappen binnen in een inspirerend monumentaal pand dat er van buiten nog net zo uitziet als toen het in 1904 gebouwd werd. Eenmaal binnen proef je het industriële karakter van de locatie. De hoge plafonds en grote boogramen vallen meteen op en zorgen voor veel daglicht. In de foyer kun je gasten meenemen in jouw verhaal met bijvoorbeeld infopoints of inspiratiestands. Hoe het verder gaat? Dat is helemaal aan jou! Door de flexibele subruimtes rond de grote zaal kun je makkelijk switchen tussen verschillende programmaonderdelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

All-in kick-off locatie

De ruimtes in de Mauritskazerne zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten. Wij hebben alles in huis wat jij nodig hebt voor een geslaagde kick-off bijeenkomst. Professionele technici zorgen ervoor dat audio, video en licht jouw boodschap perfect ondersteunen. Daarnaast heeft de Mauritskazerne een eigen foodteam dat in overleg met met jou zorgt voor een bijpassende foodbeleving. Deze samenwerking scheelt je veel organisatiewerk. Daarnaast is het prettig om te schakelen met één partij die ervaring heeft met de locatie en zorgt dat alles juist is afgestemd. 

Kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede.

Samen de beste keuze maken?

Wil je meer informatie ontvangen over de Mauritskazerne of ben je op zoek naar advies voor de perfecte invulling van jouw kick-off bijeenkomst? Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!