Host je webinar of online talkshow live vanuit de Mauritskazerne!

Op een toegankelijke wijze jouw doelgroep bereiken? Denk dan eens aan een webinar of online talkshow! Een effectieve manier om de trends in je vakgebied te bespreken in een rondetafelgesprek of  kennis over te dragen over jouw (online) product. Onze plug-and-play Broadcast Room (studio) biedt hiervoor dé perfecte oplossing! Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll!

Het hosten van een online evenement is laagdrempelig, duurzaam en kostenefficiënt. Natuurlijk moet je daarbij volledig kunnen vertrouwen op de techniek zodat jouw boodschap ijzersterk overkomt. Gelukkig ben je in de Mauritskazerne verzekerd van high- end techniek en staat een team van technici voor je klaar. Nu horen we je denken: wat betekent dat voor mijn online event? We leggen het je graag uit.

 

Ontdek alle voordelen
Goed beeld en geluid is essentieel tijdens jouw online evenement. Onze studio is voorzien van high-end camera’s en moderne audio-apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je publiek altijd haarscherp beeld en perfect geluid hebben. Daarnaast kan je met onze software eenvoudig interactie met het publiek creëren. Last but not least: onze studioverlichting, welke in verschillende standen te dimmen is, zorgt voor een prettige sfeer en beeld voor de mensen thuis. Klinkt goed, toch?

 

Wij staan voor jou klaar!
Een betrouwbare crew met kennis van techniek is onmisbaar bij een online evenement. Onze ervaren technici bieden alle support die jij nodig hebt om jouw evenement soepel te laten verlopen. Jij focust je op de inhoud en de sprekers, onze technici nemen de techniek voor je uit handen. Zo sta je er nooit alleen voor als het even anders loopt dan gedacht!

 

Meer weten of boeken?
Dit kan! Stuur een e-mail naar info@mauritskazerne.nl of bel (088) 000 15 01.

Gerelateerde artikelen

Sluit jouw vergadering af met een tasting

Altijd duurzaam eten op jouw event

Mauritskazerne ontvangt energielabel A++++