De Mauritskazerne maakt het jou makkelijk. We hebben namelijk alles in huis wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement, van techniek, event-equipment tot een hoogstaande foodbeleving met streekproducten uit de regio FoodValley. Als je gebruik maakt van onze faciliteiten, dan is dat ook nog eens goed voor het milieu! 

Faciliteiten in de Mauritskazerne.

Streekproducten

Want bijna alles wat we jouw gasten serveren tijdens je congres of bedrijfsfeest, komt uit de regio. Neem bijvoorbeeld ons boerenbrood. Dat is handgevormd en gebakken op een steenvloer. Samen met de biologische Remeker-kaas van Jerseykoeien is het een echte lunchtopper! Ook de dinerarrangementen zijn geïnspireerd door het beste wat de FoodValley-regio te bieden heeft. En je proost met een heerlijke biologische rosé uit Wekerom of een biertje van de Edese Heidebrouwerij. Wat je eet en drinkt heeft dus geen wereldreis afgelegd en is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. 

Ontdek de foodstories

Techniek

De diverse ruimtes van de Mauritskazerne zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten. In de plenaire zaal is een techniekset aanwezig bestaande uit een beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en showverlichting. Alle subruimtes zijn daarnaast voorzien van een tafel voor de laptop en water voor de spreker. Graag nemen we de aanvullende techniek wensen met jullie door.

Neem contact op
Faciliteiten in de Mauritskazerne.
Faciliteiten in de Mauritskazerne.

Duurzaam interieur

Naast de locatie kreeg ook het interieur in de Mauritskazerne een tweede leven. Het warm-industriële interieur bestaat bijna volledig uit hergebruikte materialen. Een mooi voorbeeld zijn de zeecontainers die als eyecatcher in de congresruimte staan. Ze waren jarenlang het decor van een Rotterdams pop-up restaurant. Nu laten we je in de containers kennismaken met de boeren achter onze menukaart.

Meer over het interieur