Je wilt een bedrijfsevenement organiseren, hebt voor ogen wie je gaat uitnodigen en in je hoofd zie je de gehele dag al voorbijkomen. Maar hoe kies je een geschikte locatie die past bij het evenement dat je wilt organiseren?

Het is belangrijk om daar goed de tijd voor te nemen, want de locatie kan je evenement maken of breken. Kies een locatie die past bij de beleving van je evenement. Het is namelijk dé plek waar het gebeurt: je gasten komen er aan, brengen er de gehele dag door en kijken er nog een keer naar om voordat ze terugkeren naar huis. Je wilt dan ook niets liever dan dat je gasten de locatie en dus je evenement nog lang in hun geheugen bewaren.

Industriële evenementenlocatie
Een unieke evenementenlocatie kan bijdragen aan de beleving en het creëren van herinneringen bij je bezoekers. Een gebouw met een historisch verhaal is zo’n locatie. Want hoe bijzonder is het als je een dag mag spenderen in een monumentaal onderkomen met een koninklijk tintje? En hoe gaaf is een industriële evenementenlocatie waarbij je een ruim terras kunt gebruiken en uitkijkt op nog meer robuuste industriële panden in een groene omgeving?

Soorten events
Vaak hebben bovenstaande locaties meerdere ruimtes en kun je er grote en kleine evenementen organiseren. Een grote zaal voor een congres bijvoorbeeld of een trendy lounge voor een vergadering. Voor een succesvol bedrijfsevenement is het een vereiste dat de locatie past bij het soort bijeenkomst, maar ook bij de groepsgrootte. Kijk daarom ook aandachtig naar de maximale capaciteit van je ruimte.

Foodbeleving
Minstens zo belangrijk zijn de hapjes en drankjes op je evenement. Wil je je bezoekers een lunch, diner of borrel aanbieden? Dan verwacht je dat de cateraar kwaliteit levert en iets serveert waar jij geen omkijken naar hebt. Hoogwaardige catering dus, die de magen van jouw bezoekers verwent. Met de hoogstaande foodbeleving van de Mauritskazerne zit je zeker goed. Op deze industriële evenementenlocatie worden alleen maar kwaliteitsproducten geservereerd uit de regio FoodValley, met liefde voor smaak, dier en milieu!

Bereikbaarheid
Ook de bereikbaarheid van je locatie doet ertoe. Een centrale ligging is voor je bezoekers onbewust een fijne bijkomstigheid. Wat dat betreft is een industriële evenementenlocatie nabij een snelweg of treinstation onmisbaar. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein is bovendien geen overbodige luxe. Je wilt je bezoekers immers zo ontspannen mogelijk laten arriveren én vertrekken.

Denk goed na over de locatie
Kortom: denk goed na over de locatie. Een evenement wordt veel leuker als je er een mooie en inspirerende locatie bij vindt. De Mauritskazerne in Ede is een industriële en duurzame evenementenlocatie midden in Nederland. Jij kunt hier in alle stijl jouw gasten ontvangen voor een geslaagd evenement!

Geïnteresseerd in een evenement in de Mauritskazerne? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!