Een locatie met een verhaal

Kies je voor de Mauritskazerne? Dan kun je jouw gasten een inspirerend verhaal vertellen. Het monumentale pand is ingericht met een karaktervol warm- industrieel interieur van vooral hergebruikte materialen. Een inspirerende evenementenlocatie voor een congres, productlancering, kick-off bijeenkomst, relatie-evenement of ander zakelijk evenement.

Een congres in congreslocatie de Mauritskazerne.

Congres

Een industriële congreslocatie in een prachtig groene omgeving, uniek door zijn hoogstaande foodbeleving. Dit is dé plek voor een succesvol congres tot 350 personen!

Organiseer een congres
Kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne in Ede.

Kick-off

De eerste indruk van een nieuw project of campagne is belangrijk. Kies voor een kick-off bijeenkomst in de Mauritskazerne en versterk de beleving van je verhaal.

Organiseer een kick-off
Een productlancering evenement in de Mauritskazerne.

Productlancering

Bij een nieuw product of concept past een inspirerende locatie. Kies voor De Mauritskazerne voor jouw productlancering en versterk direct de beleving.

Organiseer een productlancering
Een relatie evenement in de Mauritskazerne in Ede.

Relatie evenement

Nodig relaties uit voor een evenement in de Mauritskazerne. We durven te wedden dat je gasten al enthousiast zijn voor het relatie evenement begonnen is.

Organiseer een relatie evenement


Een ander type evenement organiseren?

Ook dat kan! Of het nu gaat om een seminar, workshop, bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement; in evenementenlocatie De Mauritskazerne in Ede ben je op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!