Je gasten stappen binnen in een congreslocatie dat er van buiten nog net zo uitziet als toen het in 1904 gebouwd werd. Eenmaal binnen vallen de hoge plafonds meteen op en zorgen de grote boogramen voor veel daglicht. De Mauritskazerne biedt ruimte voor 350 gasten, perfect voor een inspirerend congres!

Een congres in congreslocatie De Mauritskazerne.

Een congres tot 350 personen

Binnen in de plenaire zaal zorgen de hoge plafonds en grote boogramen ervoor dat er veel daglicht binnenkomt. Deze zaal bevindt zich op de begane grond en is voorzien van kunstgras als ondervloer en witte doeken rondom voor de juiste akoestiek. In de plenaire zaal plaatsen wij een theateropstelling met koppelbare kuipstoelen en een podium. Indien je voorkeur geeft aan een alternatieve opstelling dan kijken denken we graag met je mee. De plenaire zaal is dé perfecte plek voor een congres, keynotesessie of congresdebat!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Subruimtes met historie

Tijdens een congres uit elkaar gaan in kleinere groepen? Dat kan! De voormalige barakken rondom de plenaire zaal zijn verbouwd naar 7 inspirerende subruimtes. De ruimtes worden ingericht afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en precieze invulling van de sessies. Kies bijvoorbeeld voor kuipstoelen, tafels of statafels. 

Een congres in congreslocatie De Mauritskazerne.

Samen de beste keuze maken?

Wil je meer informatie ontvangen over congreslocatie de Mauritskazerne of ben je op zoek naar advies voor de perfecte invulling van jouw congres? Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!