Beleef een onvergetelijk (personeels)feest met de Best Party Deal. En voor de organisator die een inspirerend dagprogramma voor ogen heeft, hebben we de Best Business Deal. Ontdek alle mogelijkheden.

Voor elk evenement een inspirerende setting

Kies je voor de Mauritskazerne? Dan kun je jouw gasten een inspirerend verhaal vertellen. Het monumentale pand is ingericht met een karaktervol warm- industrieel interieur van vooral hergebruikte materialen. De locatie beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een succesvol evenement. Denk aan eventequipment zoals podia en stoelen. Of technische voorzieningen zoals audio- en geluidsapparatuur. Met een zakelijk arrangement ligt een volledig ontzorgd evenement binnen handbereik.

Bekijk de Best Business Deal

Evenement met een ware foodbeleving

Met de ligging in de Regio FoodValley is het logisch dat vooral de foodbeleving in de Mauritskazerne speciaal is. Doordat lokal voedselmakers letterlijk een plek op locatie hebben, staat de bezoeker direct in contact met deze foodspecialisten. Gegarandeerd dat alles wat je eet en drinkt lekker is en een eerlijk verhaal heeft.

Bekijk de Best Party Deal

Samen de beste keuze maken?

Wil je meer informatie ontvangen over congreslocatie de Mauritskazerne of ben je op zoek naar advies voor de perfecte invulling van jouw congres? Neem vrijblijvend contact op, wij voorzien je van advies en helpen je graag op weg!