Experience
Food

Meet the new
Mauritskazerne

Stel je eigen foodexperience samen en prikkel alle zintuigen van je gasten in de state-of-the-art tastingroom. Deze demonstratiekeuken leent zich perfect voor bijvoorbeeld productlanceringen of relatie-evenementen. 

> Ontdek de tastingroom

Met 4 luxe uitgeruste vergaderruimtes in foodstyle is jouw meeting in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Ontdek ook de lekkerste vergaderplek van Nederland.
 
Klap je laptop uit op één van onze foodflexplekken of huur net als meer dan 20 andere foodbedrijven een eigen kantoorruimte. In de Mauritskazerne maak je deel uit van een foodcluster en werk je makkelijk samen met andere foodbedrijven. 
 
Organiseer een congres, productlancering, kick-off, relatiedag of online evenement in een Rijksmonument dat één en al food ademt. Al bij binnenkomst stappen jouw gasten in de wereld van food. Van foodart tot foodcourts en foodinfodisplays; de Mauritskazerne biedt een compleet gethematiseerd decor voor jouw bijeenkomst.

Dé food­ontmoetings­plek van nederland

Food verbindt. Food inspireert. Food prikkelt. En nergens ervaar je dat meer dan in de Mauritskazerne. Het is dé foodontmoetingsplek voor bedrijven, organisaties en overheden. Een unieke locatie in het hart van de FoodValley om te werken, te vergaderen, te proeven en te ontmoeten. Beleef het ook op het World Food Center in Ede!

CirculairE locatie
met EEN rijke hisTORIE

De Mauritskazerne is tussen 1904 en 1906 gebouwd in neo-renaissancestijl. De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie een unieke uitstraling. De industriële look wordt versterkt door het interieur van voornamelijk hergebruikte materialen. De monumentale kazerne is recent volledig verduurzaamd, waardoor je profiteert van het comfort van nu. De locatie heeft dan ook niet  alleen een inspirerend verleden maar ook een verhaal voor de toekomst. Wat je eet en drinkt komt namelijk van boeren, bakkers en andere foodproducenten uit de regio FoodValley. Lekker, eerlijk, duurzaam, circulair én futureproof.

Proeven

Proeven

Proeven

Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen

Werken

Werken

Werken

Ontmoeten

Ontmoeten

Ontmoeten